Skip to main content

Knapperende vuurkorven, warme chocolademelk, glühwein en gezellige kaarsjes. Niks is zo romantisch als een sfeervolle winter bruiloft. Omdat ikzelf al jaren fan ben van winter bruiloften kon ik het niet laten om als muzikant deel te nemen aan de winter styled shoot van The Bridal Blush.

De shoot vond plaats bij Paviljoen Puur in Diemen. Echt een te gekke plek om een knusse winter bruiloft te organiseren. Naast een mooi restaurant heeft puur een gezellige buitenplaats. Met vuurkorven, warme dekentjes en een chocolademelk foodtruck komen de Alpen opeens erg dichtbij :-). Er is zelfs een podium waar akoestische live muziek gespeeld kan worden.

Tijdens de dag zijn er niet alleen onwijs leuke foto’s gemaakt door Linda Jane Fotografie, er was zelfs een videograaf van Mint Deer Videoproductie die alles in film heeft vastgelegd. En het toffe is: ze heeft voor de video een nummer van mij gebruikt! City Circle Tram heb ik jaren geleden geschreven net na m’n reis door Australië. Gaaf dat hij dan nu voor deze styled shoot gebruikt kon worden.

Ook leuk om te lezen: Gatsby band & Lindy Hop voor beginners. Voor als jullie op zoek zijn naar meer Swing 😉

Leave a Reply