Skip to main content

Engaged: de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt

Trouwen. Daar komt stiekem toch best het een en ander bij kijken. Locatie, gastenlijst, ringen, styling, muziek… Voor je het weet zie je door de trouwjurken de ceremonie niet meer. Bij het plannen van jullie awesome bruiloft kan je dus best wat hulp gebruiken. Alleen het bezoeken van een trouwbeurs, die meestal niet van deze tijd is en daarbij tuttig aanvoelt… tja… niet helemaal jullie ding.

Gelukkig is er Engaged! De trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt! Bij Engaged zijn ze namelijk net zo allergisch voor trouwbeurzen die 10 jaar achterlopen op de trends. Zij gaan juist voor inspiratie, styling en leveranciers die helemaal passen bij een bruiloft van nu!

Next up: 16 & 17 februari ’19 – Amsterdam

Zin om langs te komen? De volgende NL editie is op 16 & 17 februari in de Westergasfabriek in Amsterdam. Tijdens deze Engaged voorjaarseditie kan je van 10:00 tot 17:00 vele te gekke trouwleveranciers ontmoeten, foto’s bekijken, lezingen bijwonen en vakmensen aan het werk zien! Bestel je tickets hier!

En Wedding Tunes? Die is er natuurlijk bij!

Op beide dagen zal ik aanwezig zijn en kunnen we kennismaken. Ik ben altijd benieuwd wat voor muzikale invulling jullie willen geven aan de bruiloft ceremonie. Wie weet kan ik daarbij helpen. Ook zal ik iedere dag 2 optredens geven, horen jullie meteen hoe ik klink :-). Het tijdschema is als volgt:

1e optreden: 12:30 – 13:00
2e optreden: 15:30 – 16:00

Laat me weten of je erbij bent, dan houd ik daar rekening mee! Ga naar contact >>

Praktische info:

Website: www.engaged.nl
Adres: Westergasfabriek, Klönneplein 1, 1014 DD, Amsterdam
Datum: za 16 & zo 17 februari ’19
Tijd: 10:00 – 17:00
Tickets: € 20,50 voorverkoop, € 22,50 aan de deur
Parkeren: Betaald parkeren rondom locatie

Leave a Reply