Bruiloft Zanger Ceremonie

Kevin Okkema

Eigen nummer keuze
Kennismakingsgesprek
Solo of met een pianist
Prijs vanaf € 495,-

Bruiloft zanger ceremonie

Hoi! Ik ben Kevin, en als bruiloft zanger speel ik de liedjes die passen bij jullie ceremonie! Nummers die jullie zelf kiezen, in een mooi akoestisch jasje. Hebben jullie moeite met kiezen? Dan help ik jullie de mooiste nummers uit te zoeken. Na 5 jaar ervaring als bruiloft zanger weet ik wat past bij een prachtige ceremonie.

Een bruiloft zanger naar jullie wensen

Ceremonie singer-songwriter

Omringd door familie en vrienden gaan jullie straks het ja-woord geven. En wie weet hebben jullie voor dit bijzondere moment al wat liedjes in gedachte. Nummers waar jullie samen echt wat mee hebben. Misschien is dat bij binnenkomst “Perfect” van Ed Sheeran of na een mooie anekdote “Love You More” van Racoon.

Als bruiloft zanger zorg ik ervoor dat jullie wensen op een sfeervolle singer-songwriter manier ten gehore worden gebracht. Wat voor sfeer willen jullie bijvoorbeeld tijdens de binnenkomst? Of net na het ja-woord? Ook kan ik tijdens de ceremonie perfect inspelen op wat er gebeurt. Duurt het tekenen van de akte wat langer? Dan speel ik toch een extra refrein. Zo loopt alles mooi in elkaar over.

Bruiloft zanger met pianist

Willen jullie dat er tijdens de binnenkomst pianomuziek te horen is? Dan kom ik samen met m’n pianist tijdens jullie ceremonie spelen. Van te voren studeren we jullie liedjes in om er een onvergetelijk ja-woord van te maken.

Wedding Tunes ceremonie pakket

Eigen nummer keuze
Voor tijdens de ceremonie kiezen jullie zelf 4 a 5 liedjes.
Geluidsinstallatie
Ik zorg voor geluidsversterking (max 150 man).
Incl. reiskosten
Van Harlingen tot Heerlen, ik reken geen extra kosten.
Kennismakingsgesprek
Van te voren bespreken we al jullie muzikale wensen.
1e hulp bij liedkeuze 
Komen jullie er niet uit? Dan help ik jullie met kiezen.
Extra muzikant (optioneel)
Voor als jullie bijvoorbeeld een pianist erbij willen.

Prijs vanaf € 495,-

OFFERTE OP MAAT

Dit vonden zij van Wedding Tunes

Esther & Edwin18 augustus 2018 - Gouda

“Zowel bij de ceremonie als de borrel sloeg de muziek goed aan. Passende, herkenbare, relaxte muziek die met veel gevoel gespeeld werd. We hebben hier heel veel leuke response op gekregen. ”

Sander & Hester22 september 2018 - Holten

“Kevin is erg professioneel en we hebben regelmatig contact gehad over onze dag, waarin hij al onze wensen perfect naar voren wist te halen. ”

Nancy & Martijn3 september 2018 - Rotterdam

“Ik weet zeker dat Kevin en z'n band met een frons onze verzoeknummers hebben bekeken, maar wat hebben ze dit op de avond zelf geweldig neergezet!”

Bart & Caressa4 oktober 2018 - Delft

“Man, wat kan Kevin zingen! Ook onze gasten waren onder de indruk van zijn stem en de band. We horen ze er nog steeds over”

Ceremonie & Receptie

Lijkt het jullie leuk als er na de ceremonie ook lekkere achtergrondmuziek te horen is tijdens de receptie? Vraag naar de mogelijkheden.

  • Bruiloft Zanger Solo
  • Bruiloft Zanger + Percussionist
  • Bruiloft Zanger + Pianist
OFFERTE OP MAAT

Kennismaken?

Hebben jullie nog vragen of vinden jullie het gewoon prettig om van tevoren kennis te maken? Dan kom ik toch gewoon langs voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we het dan hebben over jullie muzikale wensen voor tijdens de ceremonie. Wie weet klikt het! Vul het contactformulier in om een gesprek aan te vragen.

Over bruiloft zanger Kevin

Als mensen mij tijdens verjaardagen vragen wat ik voor werk doe dan zeg ik altijd: “Ik ben een weddingsinger. En nee: ik treed niet op in een fout glitterpak”. Ik ben eerder een soort “wedding singer-songwriter” omdat ik met m’n akoestische gitaar altijd een intieme sfeer probeer neer te zetten.

De liefde voor muziek is er altijd geweest. Zo heb ik zang gestudeerd aan de pop academie van het conservatorium van Rotterdam. Na deze mooie studie ben ik veel gaan optreden met m’n eigen liedjes. Ook heb ik deelgenomen aan “The Voice Of Holland” en ben ik tot de liveshows gekomen.

Mijn favoriete artiest? Dat is makkelijk: John Mayer. Dat is echt mijn held. Maar ik luister bijvoorbeeld ook naar Sting, Ryan Adams, Ed Sheeran, The Beatles, Regina Spektor en stiekem ook Taylor Swift (omdat haar liedjes zo waanzinnig goed in elkaar zitten).

Wil je direct contact?


Stuur me een WhatsAppje
06-28476079


Of stel je vraag per mail
kevin@weddingtunes.nl