Bruiloft Zanger Ceremonie

 Kevin Okkema

Eigen nummer keuze
Kennismakingsgesprek
Solo of met een pianist
Binnen 24 uur reactie

Bruiloft zanger ceremonie

“Maybe we found love right where we are”

Omringd door familie en vrienden gaan jullie straks het ja-woord geven. Een heel bijzonder en persoonlijk moment. Wie weet hebben jullie hiervoor al wat muziek in gedachte. Misschien bij binnenkomst Perfect van Ed Sheeran of net na de trouwbeloftes Grow old with me van Tom Odell.

Als bruiloft zanger breng ik tijdens het huwelijk jullie muzikale wensen op een sfeervolle, akoestische manier ten gehore. Op gitaar of piano. Ook help ik jullie graag bij het kiezen van de liedjes die passen bij jullie verhaal.

Wedding Tunes bruiloft zanger ceremonie

I won’t give up – Jason Mraz

Mag ik dan bij jou – Claudia De Breij

I won’t give up – Jason Mraz

Mag ik dan bij jou – Claudia De Breij

Wedding Tunes ceremonie pakket

Eigen nummer keuze
Voor tijdens de ceremonie kiezen jullie zelf 4 a 5 liedjes.
Geluidsinstallatie
Ik zorg voor geluidsversterking (max 150 man).
Incl. reiskosten
Van Harlingen tot Heerlen, ik reken geen extra kosten.
Kennismakingsgesprek
Van te voren bespreken we al jullie muzikale wensen.
1e hulp bij liedkeuze 
Komen jullie er niet uit? Dan help ik jullie met kiezen.
Extra muzikant (optioneel)
Voor als jullie een bruiloft zanger met pianist willen.
Esther & Edwin18 augustus 2017 - Gouda

“Zowel bij de ceremonie als de borrel sloeg de muziek goed aan. Passende, herkenbare, relaxte muziek die met veel gevoel gespeeld werd. We hebben hier heel veel leuke response op gekregen. ”

Sander & Hester22 september 2017 - Holten

“Kevin is erg professioneel en we hebben regelmatig contact gehad over onze dag, waarin hij al onze wensen perfect naar voren wist te halen. ”

Nancy & Martijn3 september 2017 - Rotterdam

“Ik weet zeker dat Kevin en z'n band met een frons onze verzoeknummers hebben bekeken, maar wat hebben ze dit op de avond zelf geweldig neergezet!”

Bart & Caressa4 oktober 2017 - Delft

“Man, wat kan Kevin zingen! Ook onze gasten waren onder de indruk van zijn stem en de band. We horen ze er nog steeds over.”

Kennismaken?

Hebben jullie nog vragen of vinden jullie het gewoon prettig om van tevoren kennis te maken? Dan kom ik toch gewoon langs voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we het dan hebben over jullie muzikale wensen voor tijdens de ceremonie. Wie weet klikt het! Vul het contactformulier in om een gesprek aan te vragen.

Over bruiloft zanger Kevin

Als mensen mij tijdens verjaardagen vragen wat ik voor werk doe dan zeg ik altijd: “Ik ben een bruiloft zanger, en nee: ik treed niet op in een fout glitterpak”. Ik ben eerder een soort “wedding singer-songwriter” omdat ik met m’n akoestische gitaar altijd een intieme sfeer probeer neer te zetten.

De liefde voor muziek is er altijd geweest. Zo heb ik zang gestudeerd aan de pop academie van het conservatorium van Rotterdam. Na deze mooie studie ben ik veel gaan optreden met m’n eigen liedjes. Ook heb ik deelgenomen aan “The Voice Of Holland” en ben ik tot de liveshows gekomen.

Mijn favoriete artiest? Dat is makkelijk: John Mayer. Dat is echt mijn held. Maar ik luister bijvoorbeeld ook naar Sting, Ryan Adams, Ed Sheeran, The Beatles, Regina Spektor en stiekem ook Taylor Swift (omdat haar liedjes zo waanzinnig goed in elkaar zitten).