Bruiloft Zanger Ceremonie

 Kevin Okkema

Eigen nummer keuze
Kennismakingsgesprek
Solo of met een pianist
Binnen 24 uur reactie

Bruiloft zanger ceremonie

“Maybe we found love right where we are”

Jullie ceremonie wordt natuurlijk een heel bijzonder en persoonlijk moment. Daar hoort dan ook persoonlijke muziek bij. Liedjes waar jullie samen wat mee hebben en die jullie verhaal vertelt. En om dit unieke moment nog wat extra’s te geven is live muziek van een bruiloft zanger natuurlijk een super origineel idee!

Als bruiloft zanger breng ik tijdens het huwelijk de door jullie gekozen nummers in een sfeervolle, akoestische versie ten gehore. Dat doe ik op gitaar, maar ik speel ook graag op de piano. Intieme liedjes vind ik zelfs leuk om op ukelele te spelen. Zolang het maar klopt met het muzikale plaatje dat jullie in gedachte hebben.

She’s Always A Woman – Billy Joel

You And Me – Lifehouse

She’s Always A Woman – Billy Joel

You And Me – Lifehouse

Wedding Tunes ceremonie pakket

Eigen nummer keuze
Voor tijdens de ceremonie kiezen jullie zelf 4 a 5 liedjes.
Geluidsinstallatie
Ik zorg voor geluidsversterking (max 150 man).
Incl. reiskosten
Van Harlingen tot Heerlen, ik reken geen extra kosten.
Kennismakingsgesprek
Van te voren bespreken we al jullie muzikale wensen.
1e hulp bij liedkeuze 
Komen jullie er niet uit? Dan help ik jullie met kiezen.
Extra muzikant (optioneel)
Voor als jullie een bruiloft zanger met pianist willen.

Zowel bij de ceremonie als de borrel sloeg de muziek goed aan. Passende, herkenbare, relaxte muziek die met veel gevoel gespeeld werd. We hebben hier heel veel leuke response op gekregen.

Esther & Edwin18 augustus 2017 - Gouda

Kevin is erg professioneel en we hebben regelmatig contact gehad over onze dag, waarin hij al onze wensen perfect naar voren wist te halen.

Sander & Hester22 september 2017 - Holten

Ik weet zeker dat Kevin en z'n band met een frons onze verzoeknummers hebben bekeken, maar wat hebben ze dit op de avond zelf geweldig neergezet!

Nancy & Martijn3 september 2017 - Rotterdam

Man, wat kan Kevin zingen! Ook onze gasten waren onder de indruk van zijn stem en de band. We horen ze er nog steeds over.

Bart & Caressa4 oktober 2017 - Delft

Wanneer speelt een bruiloft zanger?

Er zijn een aantal momenten dat live muziek tijdens de ceremonie perfect tot z’n recht komt. Een intieme popsong bij de binnenkomst, gespeeld op piano of gitaar, zorgt ervoor dat dit een onvergetelijk moment wordt.

Een luchtig luisterliedje past weer mooi tijdens het tekenen van de akte. Dit omdat al jullie gasten dan op een leuke manier worden vermaakt terwijl de getuige een krabbel zetten. En bij het verlaten van de ceremonie? Dan wil je een vrolijk uptempo nummer die iedereen in een feeststemming brengt.

Tot slot, als bruiloft zanger heb ik gemerkt dat het ook heel goed werkt om een nummer te kiezen die perfect aansluit op een verhaal van de ambtenaar of BABS. Op deze manier maak je de ceremonie pas echt persoonlijk.

festivalbruiloft muziek

Waarom een bruiloft zanger huren?

Live muziek tijdens de ceremonie heeft ook een hoop voordelen. Zo kan een bruiloft zanger qua timing perfect inspelen op wat er gebeurt. Duurt de binnenkomst van de bruid wat langer? Dan kan hij er ter plekke een refrein aan vast plakken.

Ook kunnen liedjes in een ander jasje gestoken worden. Vinden jullie de tekst van een hardstyle nummer helemaal te gek maar is een pompende beat meer voor tijdens het huwelijksfeest, dan kan een bruiloft zanger er een rustige versie van maken.

Maar het allergrootste voordeel van live muziek tijdens de ceremonie is dat het zo veel meer emotie teweeg brengt vergeleken met een MP3 of CD. Je merkt echt dat gasten zich veel meer kunnen inleven in de muziek wanneer dit live ten gehore wordt gebracht.

Live muziek bruiloft ceremonie wedding tunes

Stay connected!

Follow Wedding Tunes

Kennismaken?

Hebben jullie nog vragen of vinden jullie het gewoon prettig om van tevoren kennis te maken? Dan kom ik toch gewoon langs voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we het dan hebben over jullie muzikale wensen voor tijdens de ceremonie. Wie weet klikt het! Vul het contactformulier in om een gesprek aan te vragen.

Over bruiloft zanger Kevin

Als mensen mij tijdens verjaardagen vragen wat ik voor werk doe dan zeg ik altijd: “Ik ben een bruiloft zanger, en nee: ik treed niet op in een fout glitterpak”. Ik ben eerder een soort “wedding singer-songwriter” omdat ik met m’n akoestische gitaar altijd een intieme sfeer probeer neer te zetten.

De liefde voor muziek is er altijd geweest. Zo heb ik zang gestudeerd aan de pop academie van het conservatorium van Rotterdam. Na deze mooie studie ben ik veel gaan optreden met m’n eigen liedjes. Ook heb ik deelgenomen aan “The Voice Of Holland” en ben ik tot de liveshows gekomen.

Mijn favoriete artiest? Dat is makkelijk: John Mayer. Dat is echt mijn held. Maar ik luister bijvoorbeeld ook naar Sting, Ryan Adams, Ed Sheeran, The Beatles, Regina Spektor en stiekem ook Taylor Swift (misschien omdat haar liedjes zo waanzinnig goed in elkaar zitten).