Live Muziek Bruiloft Diner

Zang met Gitaar & Piano

Live muziek bruiloft diner

Op gitaar en piano speel ik akoestische

achtergrondmuziek tijdens jullie bruiloft diner.

Check beschikbaarheid

Achtergrondmuziek

Kennismakingsgesprek

Zang & Gitaar/Piano

Binnen 24 uur reactie

Live muziek bruiloft diner

“Look at the stars, look how they shine for you!”

Er is getoost op jullie ja-woord. Iedereen heeft uitgebreid geborreld en dan… is het tijd voor het bruiloft diner natuurlijk! En hoe sfeervol is het niet om daar live achtergrondmuziek bij te hebben.

Als bruiloft zanger speel ik de liedjes die perfect passen bij jullie bruiloft diner. Zowel op gitaar als piano wissel ik de hits van John Mayer en Ed Sheeran af met classics van Billy Joel en Elvis. En het geluidsniveau? Die stel ik zo in dat iedereen aan tafel prima met elkaar kan praten. Het blijft achtergrondmuziek.

Wordt er gespeecht? Van te voren bespreek ik met de ceremoniemeester wie er allemaal wat wil zeggen tijdens het bruiloft diner zodat ik daar rekening mee houd. Ik kan zelfs voor een extra microfoon zorgen. Is dat ook meteen gefixt.

Bruiloft Diner

Kevin Okkema is een zanger op bruiloft ceremonies

Love You More – Racoon

Holiday In Spain – Bløf

Love You More – Racoon

Holiday In Spain – Bløf

Wedding Tunes bruiloft diner pakket

Mooie achtergrondmuziek
Van top 2000 tot modern. Ik speel jullie favoriete liedjes.

2 sets van 50 minuten
Meer speeltijd kan natuurlijk altijd in overleg.

Solo of Duo
Neem een extra pianist erbij voor een duo optreden.

Kennismakingsgesprek
Van tevoren bespreken we al jullie muzikale wensen.

Geluidsinstallatie
Ik zorg voor alle geluidstechniek (max 150 man).

Incl. Reiskosten
Van Harlingen tot Heerlen, ik reken geen extra kosten.

Wedding Tunes boeken voor onze bruiloft was een van de beste beslissingen die we in de voorbereidingen hebben genomen! Kevin is een ontzettend fijn persoon, hij communiceert snel en duidelijk en komt zijn afspraken na. In goed overleg en met eerlijke adviezen helpt hij je aan een muzikaal goed samengestelde ceremonie. Kortom: een absolute aanrader voor jullie bruiloft!

Frank & Esther30 augustus 2019 – Hengelo

Bij onze ceremonie heeft Kevin een aantal nummers gespeeld en ook daarna tijdens de receptie. Wij en onze gasten vonden dit super. Ook in de voorbereiding was de communicatie heel prettig.

Laura & Jurre12 september 2020 – Landgoed Rhederoord

Zowel bij de ceremonie als de borrel sloeg de muziek goed aan. Passende, herkenbare, relaxte muziek die met veel gevoel gespeeld werd. We hebben hier heel veel leuke response op gekregen.

Esther & Edwin18 augustus 2017 – Gouda

Kevin is erg professioneel en we hebben regelmatig contact gehad over onze dag, waarin hij al onze wensen perfect naar voren wist te halen.

Sander & Hester22 september 2017 – Holten

Bruiloft Diner playlist

 • Always a Woman – Billy Joel
 • I’m Yours – Jason Mraz
 • Better Together – Jack Johnson
 • Wonderful World – Sam Cooke
 • Perfect – Ed Sheeran
 • Love on the Weekend- John Mayer
 • Yellow – Coldplay
 • Holiday in Spain – Bløf
 • Danny Vera – Roller Coaster
 • Can’t help falling in Love – Elvis
  And many more….

Benieuwd naar m’n volledige bruiloft diner setlist? Check dan de Wedding Tunes Spotify lijst! Eneh… verzoekjes zijn altijd welkom!

Kennismaken?

Hebben jullie vragen of vinden jullie het gewoon prettig om van tevoren kennis te maken? Dan kan ik langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we het dan hebben over de muzikale wensen rondom jullie bruiloft diner. Vul meteen het contactformulier in om met mij een afspraak te maken.

Over Kevin

Als mensen mij tijdens verjaardagen vragen wat ik voor werk doe dan zeg ik altijd: “Ik ben een weddingsinger. En nee: ik treed niet op in een fout glitterpak”. Ik ben eerder een soort “wedding singer-songwriter” omdat ik met m’n akoestische gitaar altijd een intieme sfeer probeer neer te zetten.

De liefde voor muziek is er altijd geweest. Zo heb ik zang gestudeerd aan de pop academie van het conservatorium van Rotterdam. Na deze mooie studie ben ik veel gaan optreden met m’n eigen liedjes. Ook heb ik deelgenomen aan “The Voice Of Holland” en ben ik tot de liveshows gekomen.

Mijn favoriete artiest? Dat is makkelijk: John Mayer. Dat is echt mijn held. Maar ik luister bijvoorbeeld ook naar Sting, Ryan Adams, Ed Sheeran, The Beatles, Regina Spektor en stiekem ook Taylor Swift (omdat haar liedjes zo waanzinnig goed in elkaar zitten).