Bruiloft lied op maat

Ik schrijf speciaal voor jullie huwelijk

een nummer dat echt over jullie gaat

Luister hier

Bruiloft lied op maat

Ik schrijf speciaal voor jullie huwelijk

een nummer dat echt over jullie gaat

Luister hier

Lied op maat

“Jullie verhaal in een song”

Zeggen jullie samen weleens: “Dat liedje op de radio, het lijkt net alsof de tekst over ons gaat”.  Wat als jullie voortaan een nummer kunnen luisteren dat echt over jullie gaat!

Als bruiloft singer-songwriter schrijf ik een lied op maat dat jullie verhaal vertelt. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Wat maakt de ander zo geweldig of welke bijzondere dingen hebben jullie samen meegemaakt? De muziekstijl bepalen jullie zelf en ik breng het liedje tijdens jullie dag ten gehore.

zanger bruiloft verhaal

Real Weddings

Koppel Lied op maat

Emma & Marnix

“More Than I Do”

Waarom trouw je eigenlijk? Een vraag die Emma & Marnix zich regelmatig hebben afgevraagd. Beide waren nooit echt fan van het hele bruiloft idee. “Je hoeft toch niet persé ringen om te doen om van elkaar te houden”.

Totdat trouwen voor hun een diepere betekenis begon te krijgen. Een verbintenis die nog verder gaat dan I do. Ze wilde graag een opname met een volledige band. Een lekkere pop/rock vibe zoals in de nummers van Gavin Degraw.

Luister hier

Hoe ga ik te werk

Kennismakingsgesprek

Onder het genot van een drankje hebben we het over de inhoud en de stijl van het liedje dat ik ga schrijven.

Schrijfproces

Met alle verhalen die jullie hebben verteld begin ik met het componeren van het liedje.

Tussentijdse Demo opname

Jullie ontvangen een ruwe versie van het nummer waar jullie feedback op mogen geven.

Professionele Studio opname

Als de demo akkoord is maak ik een studio opname van het liedje. Akoestisch of met complete bandbezetting.

Optreden tijdens de bruiloft

Tijdens jullie dag breng ik het nummer ten gehore. Zelf zingen? Te gek! Ik begeleid jullie graag.

Lied op maat Bruiloften

Luxe USB stick

Als het liedje is opgenomen ontvangen jullie van mij een luxe USB stick met de opname. Mooi als herinnering maar ook ontzettend leuk om als cadeautje mee te geven aan jullie gasten.

Mochten jullie het liedje graag onder de trouwvideo willen zetten dan kan ik hem van tevoren aanleveren bij de videograaf. 

Een eigen lied laten maken?

Vul meteen een contactformulier in. Ik neem snel contact met jullie op.

Neem contact op