Skip to main content

Top 7 ceremonie nummers 2021

In 2021 gaan jullie dan eindelijk elkaar het ja-woord geven! En bij de ceremonie hoort natuurlijk toepasselijke muziek die jullie verhaal nog meer kleur geeft. Daarom heb ik een top 7 van moderne ceremonie nummers gemaakt die passen bij een bruiloft in 2021! Wie weet zit jullie nummer er tussen.

1. Danny Vera – Roller coaster

I know, vorig jaar stond dit liedje ook in de ceremonielijst. Maar met zijn nummer 1 notering in de top 2000 en het feit dat dit jaar één grote roller coaster was, kan ik er niet omheen hem dit jaar er weer in te zetten. Maar wat blijft het een mooi ceremonie nummer. Perfect voor tijdens de binnenkomst of na jullie persoonlijke geloftes.

“Here we go, on this roller coaster life we know”

Live muziek tijdens jullie ceremonie?

Ik speel de door jullie gekozen nummers tijdens het ja-woord!

Check hier de video >>

2. Vance Joy – We’re Going Home

Ik heb dit liedje leren kennen toen ik hem vorige zomer moest spelen tijdens een bruiloft. Sinds die bruiloft is het een van mijn favoriete ceremonie nummers geworden. De tekst vertelt hoe de ander je altijd het gevoel geeft van thuiskomen en dat je met diegene alles aan kan. Daarbij zorgt de akoestische gitaar voor een mooie lading tijdens jullie ja-woord.

“There’s a place that I, Wanna run with you!”

Benieuwd hoe mijn versie van het nummer klonk tijdens de ceremonie? Bekijk de video!

3. Allen Stone – Consider Me

Man, wat heeft Allen Stone een soul in dit nummer gestopt. “Consider Me” is eigenlijk één grote gelofte in muziekvorm en daarom past hij ook perfect na jullie mooie woorden. Ik verzeker je: niemand die het droog houd 😉

“If you’re looking for somebody who will listen to your thoughts, and understand the way you feel with no words at all”

Is dit helemaal jullie muziekstijl? Check dan ook zeker “As You Are” van Rag n Bone man.

4. Taylor Swift – Mirrorball

Een ceremonielijst zonder Taylor Swift is geen ceremonielijst. Ook dit jaar heeft onze Amerikaanse hitmachine een prachtig nummer uitgebracht die helemaal past bij jullie bruiloft. “Mirrorball” is een lief liedje over de schoonheid en breekbaarheid van de liefde.

“I want you to know, I’m a mirrorball”

5. Suzan & Freek – Spiegelbeeld

Het is altijd fijn als er nieuwe muziek wordt uitgebracht van eigen bodem die ook nog eens past bij een mooie ceremonie. De pianoklanken van “Spiegelbeeld” doen het heel erg goed bij een onvergetelijke binnenkomst en de tekst van het refrein is ook heel toepasselijk voor een “first see” moment.

“Ik wil eigenlijk gewoon even zeggen, dat ik hoop dat je weet. Dat zoals we hier nu staan ik de allermooiste dagen beleef”

6. Dan + Shay & Justin Bieber – 10,000 Hours

Op zoek naar een nummer die al jullie gasten in een vrolijke wedding stemming brengt? Zoek niet verder want 10,000 Hours is jullie liedje! De track heeft een catchy zanglijn en gaat over hoe je de ander volledig wilt leren kennen. Zelfs als je daar 10,000 uur voor nodig hebt. Geschikt voor ieder moment tijdens de ceremonie.

“When you close your eyes, tell me, what are you dreamin? Everything, I wanna know it all”

7. The 1975 – Me & You Together Song

Een wat alternatievere song in de lijst maar “I love The 1975”. Deze Britse rockband uit Manchester brengt me weer helemaal terug naar de jaren 2000 en de clip van “Me & You Togehter Song” al helemaal. Zijn jullie altijd vrienden geweest en pas later voor elkaar gevallen? Dan is de tekst van dit nummer op jullie lijf geschreven.

“I’ve been in love with her for ages. And I can’t seem to get it right. I fell in love with her in stages. My whole life”

En dat was het! De top 7 ceremonie nummers van 2021

Wie weet is een van deze ceremonie nummers straks het liedje wat te horen is tijdens jullie ja-woord. Weten jullie nog een ceremonie nummer die perfect past bij een huwelijk in 2021 en heb ik deze over het hoofd gezien? Laat het me dan zeker weten in de comments hieronder. Altijd leuk!

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk ook de Top 10 ceremonie liedjes 2020! Wie weet zit daar jullie liedje tussen.

Leave a Reply