Live Muziek Bruiloft Receptie

Solo & Duo

Live muziek bruiloft receptie

Een solo of duo optreden? Ik speel akoestische

achtergrondmuziek tijdens jullie bruiloft receptie.

Check beschikbaarheid
Achtergrondmuziek
Kennismakingsgesprek
Solo & Duo te boeken
Binnen 24 uur reactie

Live muziek bruiloft receptie

“Treasure, That’s what you are!”

Het hoge woord is eruit. Jullie familieleden hebben de tranen uit hun ogen geveegd en dan… feest natuurlijk! Jullie zijn getrouwd! Daar hoort natuurlijk vrolijke achtergrondmuziek bij.

Als bruiloft zanger speel ik de liedjes die iedereen in de stemming brengt. Zo wissel ik bijvoorbeeld de hits van Ed Sheeran en Coldplay af met classics van The Beatles en Elvis. Ook zorg ik ervoor dat het geluid precies goed is dat iedereen met elkaar kan praten.

Mag het meer uptempo? Dan kom ik samen met m’n percussionist. Leuk voor bij een beach of festival huwelijk! Trouwen jullie in een romantische tuin? Dan is een pianist erbij natuurlijk heel sfeervol.

Holiday In Spain – Bløf

Love You More – Racoon

Holiday In Spain – Bløf

Love You More – Racoon

Wedding Tunes receptie pakket

3 verzoek nummers
Tijdens de borrel speel ik jullie favoriete liedjes.
2 sets van 50 minuten
Meer speeltijd tijdens de bruiloft receptie in overleg.
Solo of Duo optreden
Neem een extra pianist of percussionist erbij.
Kennismakingsgesprek
Van tevoren bespreken we al jullie muzikale wensen.
Geluidsinstallatie
Ik zorg voor alle geluidstechniek (max 150 man).
Incl. Reiskosten
Van Harlingen tot Heerlen, ik reken geen extra kosten.

Zowel bij de ceremonie als de borrel sloeg de muziek goed aan. Passende, herkenbare, relaxte muziek die met veel gevoel gespeeld werd. We hebben hier heel veel leuke response op gekregen.

Esther & Edwin18 augustus 2017 - Gouda

Kevin is erg professioneel en we hebben regelmatig contact gehad over onze dag, waarin hij al onze wensen perfect naar voren wist te halen.

Sander & Hester22 september 2017 - Holten

Ik weet zeker dat Kevin en z'n band met een frons onze verzoeknummers hebben bekeken, maar wat hebben ze dit op de avond zelf geweldig neergezet!

Nancy & Martijn3 september 2017 - Rotterdam

Man, wat kan Kevin zingen! Ook onze gasten waren onder de indruk van zijn stem en de band. We horen ze er nog steeds over

Bart & Caressa4 oktober 2017 - Delft

Bruiloft receptie playlist

 • Valerie – Amy Winehouse
 • I’m Yours – Jason Mraz
 • Better Together – Jack Johnson
 • Wonderful World – Sam Cooke
 • Shape of You – Ed Sheeran
 • Waiting on the World to Change – John Mayer
 • Sexy als ik dans – Nielson
 • Treasure – Bruno Mars
 • Something just like this – The Chainsmokers
 • In the Summertime – Mungo Jerry
  And many more….

Benieuwd naar m’n volledige bruiloft receptie setlist? Check dan de Wedding Tunes Spotify lijst! Eneh… verzoekjes zijn altijd welkom!

Kennismaken?

Hebben jullie vragen of vinden jullie het gewoon prettig om van tevoren kennis te maken? Dan kan ik langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we het dan hebben over de muzikale wensen rondom bruiloft receptie. Vul meteen het contactformulier in om met mij een afspraak te maken.

Over Kevin

Als mensen mij tijdens verjaardagen vragen wat ik voor werk doe dan zeg ik altijd: “Ik ben een weddingsinger. En nee: ik treed niet op in een fout glitterpak”. Ik ben eerder een soort “wedding singer-songwriter” omdat ik met m’n akoestische gitaar altijd een intieme sfeer probeer neer te zetten.

De liefde voor muziek is er altijd geweest. Zo heb ik zang gestudeerd aan de pop academie van het conservatorium van Rotterdam. Na deze mooie studie ben ik veel gaan optreden met m’n eigen liedjes. Ook heb ik deelgenomen aan “The Voice Of Holland” en ben ik tot de liveshows gekomen.

Mijn favoriete artiest? Dat is makkelijk: John Mayer. Dat is echt mijn held. Maar ik luister bijvoorbeeld ook naar Sting, Ryan Adams, Ed Sheeran, The Beatles, Regina Spektor en stiekem ook Taylor Swift (omdat haar liedjes zo waanzinnig goed in elkaar zitten).