Live Muziek Bruiloft Receptie

Solo & Duo

Live muziek bruiloft receptie

Een solo of duo optreden? Ik speel akoestische

achtergrondmuziek tijdens jullie bruiloft receptie.

Check beschikbaarheid
Achtergrondmuziek
Kennismakingsgesprek
Solo & Duo te boeken
Binnen 24 uur reactie

Live muziek bruiloft receptie

“Treasure, That’s what you are!”

Het hoge woord is eruit. Jullie familieleden hebben de tranen uit hun ogen geveegd en dan… feest natuurlijk! Jullie zijn getrouwd! Daar hoort natuurlijk vrolijke achtergrondmuziek bij.

Als bruiloft zanger speel ik de liedjes die iedereen in de stemming brengt. Zo wissel ik bijvoorbeeld de hits van Ed Sheeran en Coldplay af met classics van The Beatles en Elvis. Ook zorg ik ervoor dat het geluid precies goed is dat iedereen met elkaar kan praten.

Mag het meer uptempo? Dan kom ik samen met m’n percussionist. Leuk voor bij een beach of festival huwelijk! Trouwen jullie in een romantische tuin? Dan is een pianist erbij natuurlijk heel sfeervol.

Holiday In Spain – Bløf

Love You More – Racoon

Holiday In Spain – Bløf

Love You More – Racoon

Wedding Tunes receptie pakket

Vrolijke achtergrondmuziek
Van top 2000 tot modern. Ik speel jullie favoriete liedjes.
2 sets van 50 minuten
Meer speeltijd tijdens de bruiloft receptie in overleg.
Solo of Duo optreden
Neem een extra pianist of percussionist erbij.
Kennismakingsgesprek
Van tevoren bespreken we al jullie muzikale wensen.
Geluidsinstallatie
Ik zorg voor alle geluidstechniek (max 150 man).
Incl. Reiskosten
Van Harlingen tot Heerlen, ik reken geen extra kosten.

Wedding Tunes boeken voor onze bruiloft was een van de beste beslissingen die we in de voorbereidingen hebben genomen! Kevin is een ontzettend fijn persoon, hij communiceert snel en duidelijk en komt zijn afspraken na. In goed overleg en met eerlijke adviezen helpt hij je aan een muzikaal goed samengestelde ceremonie. Kortom: een absolute aanrader voor jullie bruiloft!

Frank & Esther30 augustus 2019 - Hengelo

Bij onze ceremonie heeft Kevin een aantal nummers gespeeld en ook daarna tijdens de receptie. Wij en onze gasten vonden dit super. Ook in de voorbereiding was de communicatie heel prettig.

Laura & Jurre12 september 2020 - Landgoed Rhederoord

Zowel bij de ceremonie als de borrel sloeg de muziek goed aan. Passende, herkenbare, relaxte muziek die met veel gevoel gespeeld werd. We hebben hier heel veel leuke response op gekregen.

Esther & Edwin18 augustus 2017 - Gouda

Kevin is erg professioneel en we hebben regelmatig contact gehad over onze dag, waarin hij al onze wensen perfect naar voren wist te halen.

Sander & Hester22 september 2017 - Holten

Bruiloft receptie playlist

 • Valerie – Amy Winehouse
 • I’m Yours – Jason Mraz
 • Better Together – Jack Johnson
 • Wonderful World – Sam Cooke
 • Shape of You – Ed Sheeran
 • Waiting on the World to Change – John Mayer
 • Sexy als ik dans – Nielson
 • Zoutelanden – Bløf
 • Danny Vera – Roller Coaster
 • In the Summertime – Mungo Jerry
  And many more….

Benieuwd naar m’n volledige bruiloft receptie setlist? Check dan de Wedding Tunes Spotify lijst! Eneh… verzoekjes zijn altijd welkom!

Kennismaken?

Hebben jullie vragen of vinden jullie het gewoon prettig om van tevoren kennis te maken? Dan kan ik langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we het dan hebben over de muzikale wensen rondom bruiloft receptie. Vul meteen het contactformulier in om met mij een afspraak te maken.

Over Kevin

Als mensen mij tijdens verjaardagen vragen wat ik voor werk doe dan zeg ik altijd: “Ik ben een weddingsinger. En nee: ik treed niet op in een fout glitterpak”. Ik ben eerder een soort “wedding singer-songwriter” omdat ik met m’n akoestische gitaar altijd een intieme sfeer probeer neer te zetten.

De liefde voor muziek is er altijd geweest. Zo heb ik zang gestudeerd aan de pop academie van het conservatorium van Rotterdam. Na deze mooie studie ben ik veel gaan optreden met m’n eigen liedjes. Ook heb ik deelgenomen aan “The Voice Of Holland” en ben ik tot de liveshows gekomen.

Mijn favoriete artiest? Dat is makkelijk: John Mayer. Dat is echt mijn held. Maar ik luister bijvoorbeeld ook naar Sting, Ryan Adams, Ed Sheeran, The Beatles, Regina Spektor en stiekem ook Taylor Swift (omdat haar liedjes zo waanzinnig goed in elkaar zitten).