Live Muziek Bruiloft Receptie

Solo & Duo

Live muziek bruiloft receptie

Een solo of duo optreden? Wedding Tunes verzorgt

achtergrondmuziek tijdens jullie bruiloft receptie.

CHECK BESCHIKBAARHEID
Solo & Duo te boeken
Kennismakingsgesprek
Binnen 24 uur reactie
Prijs vanaf € 495,-

Live muziek bruiloft receptie

Hoi! Ik ben Kevin, en als singer-songwriter speel ik tijdens jullie bruiloft receptie sfeervolle achtergrondmuziek. Terwijl jullie gasten gezellig met elkaar in gesprek zijn breng ik op m’n akoestische gitaar lekkere nummers ten gehore. Mag het meer uptempo? Dan kom ik toch samen met m’n percussionist. Leuk voor bij een beach of festival wedding!

live muziek bruiloft receptie achtergrondmuziek
live muziek bruiloft receptie achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek naar jullie wensen

Solo optreden bruiloft receptie

Het hoge woord is eruit. Jullie familieleden hebben de tranen uit hun ogen geveegd en dan… feest natuurlijk! Jullie zijn getrouwd! Daar hoort natuurlijk vrolijke muziek bij om iedereen in de stemming te brengen.

Als bruiloft zanger speel ik op m’n akoestische gitaar de liedjes waar iedereen een glimlach van op z’n gezicht krijgt. Zo wissel ik de hits van Ed Sheeran en Bruno Mars af met bijvoorbeeld de classics van Nat King Cole en Amy Winehouse. Ook zorg ik ervoor dat het geluid precies goed is dat iedereen gezellig met elkaar kan blijven praten.

Live muziek bruiloft receptie met percussionist

Hebben jullie een festivalthema of is de bruiloft receptie op het strand? Dan past een percussionist hier perfect bij! Op “Cajon” (je weet wel, zo’n houten kist) zorgt hij voor een lekkere Beat. Daarbij zingt hij ook de 2e stem mee. Dus als jullie bruiloft receptie een beetje pit mag hebben dan is een akoestisch duo zeker iets voor jullie.

Live muziek bruiloft receptie met pianist

Is de bruiloft receptie in een grote zaal of in de tuin van een mooi kasteeltje? Dan past pianomuziek natuurlijk perfect bij dit plaatje. Samen met m’n pianist spelen we een repertoire dat jullie moment onvergetelijk maakt.

Wedding Tunes receptie pakket

3 verzoek nummers
Tijdens de receptie speel ik jullie favoriete liedjes.
2 sets van 50 minuten
Meer speeltijd tijdens de bruiloft receptie in overleg.
Solo of Duo optreden
Neem een extra pianist of percussionist erbij.
Kennismakingsgesprek
Van tevoren bespreken we al jullie muzikale wensen.
Geluidsinstallatie
Wedding Tunes zorgt voor alle geluidstechniek.
Incl. Reiskosten
Van Harlingen tot Heerlen, ik reken geen extra kosten.

Prijs vanaf €495,-

OFFERTE OP MAAT

Dit vonden zij van Wedding Tunes

Esther & Edwin18 augustus 2018 - Gouda

“Zowel bij de ceremonie als de borrel sloeg de muziek goed aan. Passende, herkenbare, relaxte muziek die met veel gevoel gespeeld werd. We hebben hier heel veel leuke response op gekregen. ”

Sander & Hester22 september 2018 - Holten

“Kevin is erg professioneel en we hebben regelmatig contact gehad over onze dag, waarin hij al onze wensen perfect naar voren wist te halen. ”

Nancy & Martijn3 september 2018 - Rotterdam

“Ik weet zeker dat Kevin en z'n band met een frons onze verzoeknummers hebben bekeken, maar wat hebben ze dit op de avond zelf geweldig neergezet!”

Bart & Caressa4 oktober 2018 - Delft

“Man, wat kan Kevin zingen! Ook onze gasten waren onder de indruk van zijn stem en de band. We horen ze er nog steeds over”

Bruiloft Receptie Setlist

 • Valerie – Amy Winehouse
 • I’m Yours – Jason Mraz
 • Better Together – Jack Johnson
 • Wonderful World – Sam Cooke
 • Shape of You – Ed Sheeran
 • Waiting on the World to Change – John Mayer
 • Sexy als ik dans – Nielson
 • Treasure – Bruno Mars
 • Something just like this – The Chainsmokers
 • In the Summertime – Mungo Jerry
  And many more….

Benieuwd naar m’n volledige bruiloft receptie setlist? Check dan de Wedding Tunes Spotify lijst! Eneh… verzoekjes zijn altijd welkom!

Kennismaken?

Hebben jullie vragen of vinden jullie het gewoon prettig om van tevoren kennis te maken? Dan kan ik langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we het dan hebben over de muzikale wensen rondom bruiloft receptie. Vul meteen het contactformulier in om met mij een afspraak te maken.

Over receptie zanger Kevin

Als mensen mij tijdens verjaardagen vragen wat ik voor werk doe dan zeg ik altijd: “Ik ben een weddingsinger. En nee: ik treed niet op in een fout glitterpak”. Ik ben eerder een soort “wedding singer-songwriter” omdat ik met m’n akoestische gitaar altijd een intieme sfeer probeer neer te zetten.

De liefde voor muziek is er altijd geweest. Zo heb ik zang gestudeerd aan de pop academie van het conservatorium van Rotterdam. Na deze mooie studie ben ik veel gaan optreden met m’n eigen liedjes. Ook heb ik deelgenomen aan “The Voice Of Holland” en ben ik tot de liveshows gekomen.

Mijn favoriete artiest? Dat is makkelijk: John Mayer. Dat is echt mijn held. Maar ik luister bijvoorbeeld ook naar Sting, Ryan Adams, Ed Sheeran, The Beatles, Regina Spektor en stiekem ook Taylor Swift (omdat haar liedjes zo waanzinnig goed in elkaar zitten).

Wil je direct contact?


Stuur me een WhatsAppje
06-28476079


Of stel je vraag per mail
kevin@weddingtunes.nl