Skip to main content

Top 7 ceremonie nummers 2019

Gaan jullie elkaar in 2019 het ja-woord geven en zijn jullie nog op zoek naar dat ene liedje voor tijdens de ceremonie? Lees dan vooral verder! Wedding Tunes heeft namelijk een top 7 van ceremonie nummers gemaakt die dit jaar perfect passen bij jullie bruiloft.

1. Calum Scott – You Are The Reason

In mijn ogen het ceremonie liedje van 2019. You are the reason heeft alles in zich om voor een onvergetelijke binnenkomst te zorgen. Kippenvel gegarandeerd! Calum Scott heeft het nummer ook in verschillende duet versies uitgebracht. Zo bestaat er bijvoorbeeld een versie met onze eigen Ilse de Lange.

“There goes my heart beating, cause you are the reason”

Onlangs heb ik zelf een een versie van dit liedje opgenomen. Bekijk hem hieronder!

Live muziek tijdens jullie ceremonie?

Ik speel de door jullie gekozen nummers tijdens het ja-woord!

Check hier de video >>

2. George Ezra – All My Love

De man die je waarschijnlijk kent van het nummer Budapest. Op z’n nieuwe album Staying at Tamara’s staan wederom een hoop pareltjes. All My love springt er voor mij echt uit. De tekst is luchtig en de muziek voelt lekker zomers aan. Een prima nummer voor tijdens het tekenen van de akte of voor bij het verlaten van de ceremoniezaal.

“All my love is yours, all my time is ours.”

3. Lady Gaga – Always Remember Us This Way

Een nummer afkomstig van de film A Star is Born. Always Remember Us This Way vertelt hoe ondanks alle imperfecties in een relatie de ander toch altijd het beste bij je naar boven weet te brengen. Dankzij het rustige piano intro is hij zeker geschikt voor bij de binnenkomst of het tekenen van de akte.

“The part of me that’s you will never die.”

4. Jason Mraz – Let’s See What The Night Can Do

Het is altijd fijn als Jason Mraz nieuw materiaal uitbrengt. En ik lieg niet als ik zeg dat bijna ieder nummer op het nieuwe album Know past bij de huwelijksceremonie. More Than Friends, Unlonely, Better With You… stuk voor stuk ceremonie nummers. Als ik moet kiezen dan is Let’s See What The Night Can Do m’n favoriet.

“We don’t need the map, we’ll just drive, drive, drive.”

5. The Kingdom Choir – Stand By Me

Opzicht niet echt een nieuw nummer. Ik bedoel, Stand By Me is zo oud als de weg naar Rome. Toch heeft de Royal Wedding van Harry en Meghan het liedje weer nieuw leven ingeblazen. Wat wil je met zo’n fantastisch Gospel koor. Trouwens, het liedje staat ook als een huis in een intieme singer-songwriter uitvoering.

“No I won’t be afraid. Just as long as you stand, stand by me”

6. Shawn Mendes – Falling’ All In You

Als bruiloft zanger heb ik het afgelopen jaar veel liedjes van deze Canadese singer-songwriter mogen spelen tijdens recepties. Maar met het nummer Falling’ All In you heeft hij een track uitgebracht die ook past bij de ceremonie. De tekst, de bluesie gitaarlickjes en de warme stem van Shawn maken het echt een heel sfeervol liedje.

“There’s no safety net that’s underneath, I’m free Falling all in.”

7. Tom Odell – Wedding Day

Na Grow old with me heeft Tom Odell wederom een nummer uitgebracht die perfect past bij een bruiloft. Wat wil je met zo’n titel. Wedding day beschrijft op originele wijze een huwelijksdag gezien vanuit het oogpunt van de broer van de bruid. Al zijn er een aantal zinnen die gaan over het verlies en de afwezigheid van een familielid, toch voelt hij niet te zwaarmoedig.

“I can’t wait for your wedding day. To see you smiling, oh that look on your face.”

En dat waren ze! De top 7 ceremonie nummers van 2019

Ik hoop dat jullie trouwliedje er tussen zit! Mochten jullie zelf nog ceremonie nummers weten die in 2019 perfect passen bij een mooie bruiloft, laat het hieronder dan weten in een berichtje. Ik ben erg benieuwd.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk ook de Top 5 ceremonie liedjes van 2018! Wie weet zit daar jullie liedje tussen.

Join the discussion One Comment

Leave a Reply