Lied op maat 2020

Lied op maat (Basic)

// Kennismakingsgesprek

// Schrijfproces

// 2 x Tussentijdse demo + feedback ronde

// Professionele akoestische opname van het lied

// Luxe USB stick

€ 975,-

Lied op maat (Deluxe)

// Kennismakingsgesprek

// Schrijfproces

// 2 x Tussentijdse demo + feedback ronde

// Professionele akoestische opname van het lied

// Luxe USB stick

// Optreden tijdens jullie bruiloft (Lied op maat + 2 covers)

// Incl. Reiskosten & Geluidsinstallatie

€ 1275,-

FAQ

Wat gebeurt er tijdens het kennismakingsgesprek?

Onder het genot van een drankje hebben we het dan over hoe jullie het persoonlijk lied voor jullie zien. Aan welke muziekstijl zitten jullie te denken en waar moet het liedje over gaan? Ik vraag tijdens het gesprek bijvoorbeeld hoe jullie elkaar hebben leren kennen, wat de ander zo geweldig maakt en welke mooie momenten jullie samen hebben meegemaakt. Met al dit materiaal kan ik het schrijfproces beginnen.

Hoe lang duurt het kennismakingsgesprek?

Ongeveer 2 uurtjes. Dan heb ik meestal wel alle informatie die ik nodig heb.

Wat houd een tussentijdse demo in?

Dit is een ruwe opname van jullie liedje waar nog feedback op geven mag worden. Jullie kunnen dan aangeven wat jullie eventueel anders willen hebben qua tekst of muziek. De eerste tussentijdse demo die ik stuur bestaat meestal enkel uit een couplet en een refrein om zo te kijken of we op de goede weg zijn.

Welke instrumenten worden er bij een akoestische opname gebruikt?

Een akoestische opname bestaat meestal uit zang, gitaar en piano. Eventueel neem ik ook percussie en strijkers op als het liedje zich daarvoor leent.

We willen geen akoestische versie van het nummer maar een opname met een complete band bezetting. Kan dat?

Natuurlijk kan dat! Hartstikke gaaf juist. Wel moet ik hier een aparte offerte voor maken omdat ik dan een studio moet boeken en muzikanten moet vragen om het in te spelen.

Ik wil tijdens de ceremonie het liedje zingen voor mijn geliefde. Kan dat?

Dat kan zeker. Ik help graag bij de voorbereidingen hiervan en nodig je dan ook graag uit om een keer bij mij thuis te repeteren.

Bij het Lied op maat Deluxe pakket, mogen we de 2 covers zelf uitkiezen?

Jazeker! Mochten jullie hulp nodig hebben bij het kiezen van deze 2 extra liedjes dan hoor ik het graag. Ik heb genoeg Spotify lijstjes en blogs met nummers die uitermate geschikt zijn voor tijdens de ceremonie.

Contact me hier of via kevin@weddingtunes.nl om een Lied op Maat te laten maken.