Kerkelijk huwelijk met live muziek

Hallo, ik ben Kevin. En als bruiloft zanger

verzorg ik de muziek die past bij jullie dienst

Check beschikbaarheid

Kerkelijk huwelijk met live muziek

Check beschikbaarheid
Eigen nummer keuze
Kennismakingsgesprek
Binnen 24 uur reactie
9.9 klanttevredenheid

Kerkelijk huwelijk met live muziek

Hallo, ik ben Kevin. Als bruiloft zanger verzorg ik live muziek tijdens een kerkelijk huwelijk. Zo treed ik solo op met een akoestische gitaar of ik zing samen met een pianist. Jullie bepalen zelf welke nummers jullie graag willen horen en wanneer ze gespeeld moeten worden tijdens de dienst.

Kerkelijk huwelijk met live muziek verzorgd door Wedding Tunes

Live muziek = kippenvelmomentjes

Een mooie kerk leent zich natuurlijk perfect voor een romantische ceremonie. Daarbij zorgt de akoestiek ervoor dat live muziek veel meer tot z’n recht komt. Beeld je maar eens in: die ballad die jullie samen zo mooi vinden gecombineerd met die unieke galm. Ik verzeker je dat dit voor de nodige kippenvelmomentjes zorgt.

Kerkelijk huwelijk met live muziek Wedding Tunes

Aantal liedjes tijdens een kerkelijk huwelijk

Omdat een kerkelijk huwelijk meestal wat langer duurt dan een normale ceremonie, is er ook meer ruimte voor live muziek. Bij een normale ceremonie speel ik doorgaans 3 a 4 nummers. Bij een ceremonie in de kerk is dat 5 of 6. Misschien wel meer wanneer je besluit de nummers in te korten.

De reden hiervan is omdat er meer handelingen zijn tijdens een kerkelijk huwelijk. Zo kan er muziek worden gespeeld na een lezing, tijdens de collecte of het aansteken van de kaarsen.

Solo of met Pianist

Zelf begeleid ik me altijd op akoestisch gitaar. Maar mochten jullie pianomuziek willen hebben tijdens de plechtigheid dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ik zing dan samen met m’n pianist de nummers die jullie zelf hebben uitgekozen.

Kerkelijk huwelijk met live muziek Wedding Tunes

Kerkelijk huwelijk pakket

Eigen nummer keuze
Voor tijdens de ceremonie kiezen jullie zelf 5 a 6 liedjes
Geluidsinstallatie
Ik zorg voor een eigen geluidsversterking
Incl. Reiskosten
Van Harlingen tot Heerlen, ik reken geen extra kosten.
Kennismakingsgesprek
Van te voren bespreken we al jullie muzikale wensen.
1e hulp bij liedkeuze
Komen jullie er niet uit? Dan help ik jullie graag.
Extra muzikant (optioneel)
Voor als jullie graag pianomuziek willen hebben.

Kennismaken?

Hebben jullie vragen of vinden jullie het gewoon prettig om van te voren kennis te maken? Dan kan ik langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we het dan hebben over de muzikale wensen rondom jullie kerkelijk huwelijk. Vul meteen het contactformulier in om met mij een afspraak te maken.

Over bruiloft zanger Kevin

Als mensen mij tijdens verjaardagen vragen wat ik voor werk doe dan zeg ik altijd: “Ik ben een weddingsinger. En nee: ik treed niet op in een fout glitterpak”. Ik ben eerder een soort “wedding singer-songwriter” omdat ik met m’n akoestische gitaar altijd een intieme sfeer probeer neer te zetten.

De liefde voor muziek is er altijd geweest. Zo heb ik zang gestudeerd aan de pop academie van het conservatorium van Rotterdam. Na deze mooie studie ben ik veel gaan optreden met m’n eigen liedjes. Ook heb ik deelgenomen aan “The Voice Of Holland” en ben ik tot de liveshows gekomen.

Zelf vind ik het altijd heel bijzonder om tijdens een kerkelijk huwelijk te mogen zingen. De sfeer en de akoestiek zorgen ervoor dat ieder nummer wat extra’s krijgt. Ook wordt er tijdens een kerkelijk huwelijk goed geluisterd naar de tekst van een nummer en dat vind ik mooi.