Bruiloft muziek Den Haag

Dus jullie gaan binnenkort trouwen in Den Haag. Misschien wel in een historisch pand in het centrum, vlakbij het binnenhof. Of jullie trouwlocatie is een strandpaviljoen in Scheveningen met een gezellige laid back sfeer.

Net als de trouwlocatie is muziek tijdens jullie dag natuurlijk ook belangrijk. Het is een mooie toegevoegde waarde voor bij de ceremonie en de receptie. Wedding Tunes zorgt daarom voor het perfecte muzikale plaatje rondom het ja-woord.

Op zoek naar een
ceremonie zanger?
Klik hier

Ceremonie muziek Den Haag

Als bruiloft zanger zing ik tijdens jullie bruiloft ceremonie de liedjes die jullie zelf hebben gekozen. Nummers waar jullie samen wat mee hebben en die echt jullie verhaal vertellen. Op gitaar maak ik er dan een intieme akoestische versie van.

Misschien willen jullie bij binnenkomst van de ceremonie liever pianomuziek. Dat kan natuurlijk ook. Ik treed namelijk ook op met een vaste pianist. We studeren dan jullie persoonlijke liedjes in voor een onvergetelijk moment.

Receptie muziek Den Haag

Wanneer de ceremonie is geweest is het natuurlijk tijd om te proosten. Hoe sfeervol is het dan niet om tijdens dit feestelijke moment ook fijne achtergrondmuziek te hebben.

Solo of samen met een andere muzikant speel ik de liedjes die vrijwel iedereen kent en die lekker in het gehoor liggen. Nummers van bijvoorbeeld The Beatles, Adele, Jason Mraz en Bløf. Voor de geluidstechniek wordt gezorgd en het volume blijft op de achtergrond.

Bruiloft muziek Den Haag boeken?

Zijn jullie enthousiast of hebben jullie een vraag over Wedding Tunes? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag waar jullie aan zitten te denken en hoe we jullie eventueel muzikaal kunnen helpen.