Bruiloft muziek Breda

Trouwen jullie binnenkort in Breda en zijn jullie nog op zoek naar live-muziek tijdens de ceremonie of receptie? Dan zit je bij Wedding Tunes goed. Als bruiloft zanger verzorg ik namelijk het muzikale plaatje tijdens jullie dag.

De afgelopen 5 jaar heb ik regelmatig in de omgeving van Breda mogen spelen. Vandaar dat ik bekend ben met veel locaties. Omdat Wedding Tunes is gevestigd in Rotterdam is Breda voor mij ook heel makkelijk aan te rijden. Handig voor als jullie een keer willen kennismaken.

Op zoek naar een
ceremonie zanger?
Klik hier

Ceremonie muziek Breda

Omringd door familie en vrienden gaan jullie straks het ja-woord geven. Een heel persoonlijk en intiem moment. Daar hoort dan natuurlijk ook persoonlijke muziek bij. Nummers die jullie zelf hebben gekozen en die jullie verhaal vertellen.

Als bruiloft singer-songwriter speel ik op gitaar de door jullie gekozen liedjes in een mooi akoestisch jasje. Bijvoorbeeld bij binnenkomst of het tekenen van de akte. Willen jullie liever pianomuziek? Dan kan ik ook samen met m’n pianist komen.

Receptie muziek Breda

Naast ceremonies verzorg ik ook live-muziek tijdens de receptie en borrel. Terwijl alle gasten gezellig aan het napraten zijn over jullie fantastische ceremonie speel ik lekker in het gehoor liggende achtergrondmuziek.

Een optreden tijdens de receptie doe ik Solo of Duo. Bijvoorbeeld samen met een percussionist. Op cajon (zo’n kistje waar hij op zit) zorgt hij ervoor dat alle nummers worden voorzien van een relaxte beat.

Bruiloft muziek Breda boeken?

Zijn jullie enthousiast geworden of willen jullie meer informatie over Wedding Tunes. Neem dan contact met me op. Ik ben erg benieuwd waar jullie aan zitten te denken en wat ik muzikaal voor jullie kan betekenen.