Bruiloft muziek Utrecht

Gaan jullie binnenkort het ja-woord geven in Utrecht en zijn jullie nog op zoek naar live-muziek? Misschien voor bij de ceremonie of de receptie? Dan ben je bij Wedding Tunes op het juiste adres.

Als bruiloft zanger zorg ik voor het perfecte muzikale plaatje tijdens jullie dag. Ik heb de afgelopen 5 jaar regelmatig gezongen in onze domstad, dus ik ben bekend met vele locaties. Eén van m’n allereerste bruiloften was zelfs in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Een sfeervolle oude kerk die is opgeknapt door een groep kunstenaars.

Op zoek naar een
ceremonie zanger?
Klik hier
Bruiloft muziek Utrecht Wedding Tunes

Ceremonie muziek Utrecht

Het ja-woord is natuurlijk een heel persoonlijk moment. Daar hoort dan ook echt alleen jullie liedjes bij. Nummers die wat vertellen over jullie relatie of nummers die jullie samen gewoon heel erg mooi vinden. Ik laat bruidsparen daarom zelf kiezen. Geen lijstje met nummers waar jullie persé een keuze uit moeten maken.

Met m’n akoestische gitaar zorg ik er dan voor dat deze liedjes in een akoestische versie ten gehore worden gebracht tijdens de bruiloft ceremonie. Hebben jullie liever een pianist erbij? Dan kan dat natuurlijk ook.

Receptie muziek Utrecht

Het hoge woord is eruit. Jullie ouders hebben de tranen uit hun ogen geveegd en dan… proosten natuurlijk! Jullie zijn getrouwd! En daar mag sfeervolle achtergrondmuziek natuurlijk niet bij ontbreken.

Terwijl alle gasten gezellig met elkaar aan het praten zijn speel ik lekker in het gehoor liggende liedjes die iedereen in de juiste stemming brengt. Hits van Jason Mraz, Amy Winehouse, Elvis en Bruno Mars komen allemaal langs. Voor de techniek wordt gezorgd en ook blijft de muziek qua volume op de achtergrond.

Bruiloft muziek Utrecht boeken?

Willen jullie wat extra informatie over Wedding Tunes? Of zouden jullie graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen aanvragen? Neem dan contact met me op. Ik hoor graag waar jullie aan zitten te denken en wat ik voor jullie kan betekenen.