Muziek bruiloft ceremonie

Muziek bruiloft ceremonie: een mooie manier om jullie ja-woord nog bijzonderder te maken. Bij binnenkomst bijvoorbeeld een intieme akoestische versie van jullie favoriete liedje. Of bij het tekenen van de akte dat nummer wat jullie altijd grijs draaide op vakantie. Maar nog specialer maken jullie het wanneer de muziek tijdens de bruiloft ceremonie live is.

Op zoek naar een
ceremonie zanger?
Klik hier

Muziek bruiloft ceremonie gespeeld door een singer-songwriter

Bruiloft zanger Kevin Okkema speelt tijdens jullie ceremonie de muziek die jullie zelf hebben gekozen. Op een akoestische gitaar of samen met een pianist. Met z’n warme stem brengt hij alle liedjes in een akoestische versie ten gehore.

Kevin: “Ik heb door de jaren heen echt gemerkt dat muziek tijdens de bruiloft ceremonie zo veel meer emotie toevoegt. Niet alleen bij het bruidspaar zelf maar ook bij alle gasten. Het lijkt wel of live muziek alle verhalen tijdens de ceremonie nog meer versterkt. Daarnaast zorgt het ook voor een fijne afwisseling.”

Muziek bruiloft ceremonie: alles naar jullie wensen!

Wedding Tunes weet als geen ander dat jullie ceremonie een persoonlijk moment is die helemaal moet kloppen volgens het plaatje. Daarom vinden we het fijn om van te voren een kennismakingsgesprek te hebben. Hierin kunnen we het samen hebben over jullie muzikale wensen en hoe die tijdens de ceremonie worden uitgevoerd.

Op de dag zelf zorgt Wedding Tunes ook voor alle techniek van de muzikant. Jullie hoeven zelf niks te regelen. Wij nemen zelf een geluidssysteem mee die alles perfect uitversterkt. Zelfs wanneer de ceremonie plaatsvind in de tuin van een kasteeltje of wanneer het ja-woord wordt gegeven in het buitenland.

Muziek bruiloft ceremonie boeken?

Zitten jullie eraan te denken om live muziek te hebben tijdens jullie bruiloft ceremonie? Kijk dan zeker even verder op de website van Wedding Tunes of neem direct contact op. We zijn erg benieuwd waar jullie aan zitten te denken en hoe wij jullie dag muzikaal kunnen invullen.