Wedding Tunes op de Love and Marriage beurs

Wedding Tunes op de Love and Marriage beurs Utrecht

Gaan jullie binnenkort trouwen? Kom dan op 17 en 18 maart 2018 van 10:00 tot 17:00 naar de Love and Marriage beurs in de Werkspoorkathedraal Utrecht. Doe te gekke ideeën op bij talloze trouwleveranciers, neem een front row catwalk seat tijdens de Nationale Weddingshow en lik je vingers af bij een van de foodtrucks. Maak er een leuk dagje uit van en laat je inspireren in deze toffe setting.

Wedding Tunes is ook van de partij! Vinden jullie het dus leuk om kennis met me te maken? Of willen jullie graag wat inspiratie hebben omtrent ceremonie muziek? Kom dan zeker even langs bij mijn stand. Ik vertel graag over mijn werkwijze en hoe jullie de ceremonie een persoonlijke muzikale invulling kunnen geven. Enehh… natuurlijk neem ik m’n gitaar mee 😉

Wat is het adres?

Werkspoorkathedraal Utrecht, Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

Hoe kom ik aan kaartjes?

Je bestelt je tickets voor de Love and Marriage beurs in Utrecht op www.trouwplannen.nl. Wanneer je online bestelt krijg je korting op je kaartje. Das dan weer mooi 🙂

Afspraak inplannen?

Lijkt het jullie leuk om kennis te maken? Neem dan van te voren contact met me op. Samen kunnen we dan een tijd inplannen om het over jullie ceremonie te hebben. Laat ook meteen weten of er al een nummer is die jullie in gedachte hebben voor de ceremonie, dan studeer ik die namelijk in.

Leave a Reply