Ceremonie 2019

Ceremonie 2018

Ceremonie Pakket

// Solo zang met akoestisch gitaar

// 4 a 5 door jullie gekozen nummers

// Instuderen van de nummers

// Kennismakingsgesprek

// Geluidsversterking

// incl. Reiskosten

€ 600,-

Ceremonie & Receptie Pakket

// Solo zang met akoestisch gitaar

// 4 a 5 door jullie gekozen nummers

// Instuderen van de nummers

// Aansluitend optreden van 2 uur tijdens de Receptie

// Kennismakingsgesprek

// Geluidsversterking

// incl. Reiskosten

€ 750,-

Ceremonie & Receptie Deluxe

// Duo optreden: zang/gitaar + extra muzikant naar keuze

// 4 a 5 door jullie gekozen nummers

// Instuderen van de nummers

// Aansluitend duo optreden van 2 uur tijdens de Receptie

// Kennismakingsgesprek

// Geluidsversterking

// incl. Reiskosten

€ 1000,-

FAQ

Voorbereiding & Nummerkeuze:

Is de kennismaking bij jou of bij ons thuis?

Ik vind het geen probleem om bij jullie langs te gaan voor een kennismakingsgesprek. Mochten jullie ver van Rotterdam af wonen dan kunnen we elkaar ook ergens tussenin ontmoeten. Ik heb zelfs een paar gesprekken via Skype gedaan.

Hoe geven we onze nummerkeuze door?

Ongeveer 2 maanden voor jullie bruiloft stuur ik per mail een document waar jullie de liedjes op kunnen noteren. Ik vraag dan ook meteen alle informatie die ik nog nodig heb. Bijvoorbeeld: wie is mijn aanspreekpunt op jullie dag en waar kan ik hem of haar op bereiken.

Wanneer heb je onze nummerkeuze nodig?

Max 2 weken voor jullie bruiloft. Dan heb ik voldoende tijd om de liedjes in te studeren. Eerder is natuurlijk altijd beter.

Kan je ons suggesties doen van nummers die passen bij onze ceremonie?

Natuurlijk! Ik heb genoeg Spotify lijstjes met nummers die uitermate geschikt zijn. Ook help ik graag met het zoeken van nummers die persoonlijk heel goed bij jullie passen. Misschien een liedje dat mooi aansluit op iets dat jullie hebben meegemaakt.

Het origineel van het liedje is gezongen door een vrouw. Kan je het dan zingen?

Dat is geen probleem. Ik kan vrijwel elk nummer naar m’n handzetten. Meestal zet ik het nummer dan om naar een andere toonsoort die past bij mijn stemgeluid.

Het nummer voor bij de binnenkomst is te lang. Kan je dit inkorten?

Jazeker. Van tevoren kunnen we afspreken of ik het gehele nummer speel of alleen een gedeelte. Ik kan tijdens de ceremonie zelfs de muziek zo timen dat ik stop met spelen als jullie net zijn gaan zitten.

De Ceremonie

Hoe laat ben je op de dag aanwezig?

Ik streef er altijd naar om 2 uur voor de ceremonie aanwezig te zijn. Dan heb ik voldoende tijd om rustig op te bouwen en de ceremoniemeester te spreken.

Zorg je tijdens de ceremonie ook voor het geluid van de ambtenaar of BABS?

Helaas is de locatie hier zelf voor verantwoordelijk. Wordt er voor jullie ambtenaar of Babs geen geluidssysteem geregeld dan kan ik hier in samenspraak voor zorgen. Voor een kleine meerprijs kan ik dan een extra microfoon en standaard regelen.

Wat als je op de dag zelf ziek* bent?

Dan zorg ik voor een vervanger. Ik heb genoeg professionele muzikanten in mijn netwerk die jullie ceremonie tot een onvergetelijk moment kunnen maken. Jullie mogen vervolgens zelf bepalen wel of niet akkoord te gaan met deze invaller. Zo niet, dan wordt er na de bruiloft geen factuur gestuurd en wordt de aanbetaling netjes teruggestort.

*Opzicht moet ik echt goed ziek zijn om niet tijdens een ceremonie te kunnen zingen. Bij een griepje of verkoudheid kan ik meestal nog gewoon prima optreden.

Wat als de ceremonie buiten is en het gaat regenen?

Omdat mijn apparatuur niet nat mag worden, moet ik als het regent altijd overdekt en droog staan. Bij wisselvallige dagen houd ik buienradar goed in de gaten; mocht het toch onverwachts gaan regenen dan kan ik mij snel verplaatsen, omdat ik een compact systeem heb.

Voor hoeveel personen is het geluidssysteem geschikt?

Maximaal +/- 150 man. Mochten jullie meer gasten hebben dan kan ik voor een meerprijs een groter systeem meenemen.

Wat draag je tijdens de ceremonie?

Iets netjes (smart casual) wat past bij een bruiloft en ook een singer-songwriter uitstraling heeft. Mochten jullie me graag in een maatpak zien dan is dat ook mogelijk. Like Barney said: SUIT UP!

De Receptie

De ceremonie en receptie zijn op een andere plek. Is dat een probleem?

Nee dat is geen probleem. Ik heb dan wel ongeveer 15 minuten ombouwtijd nodig om mijn apparatuur van de ene plek naar de andere te brengen.

Hoe hard staat je geluid tijdens de receptie?

Ik ben me er goed van bewust dat ik tijdens de receptie achtergrondmuziek speel. Ik zorg er dus voor dat het geluid qua volume precies zo is dat al jullie gasten nog steeds gezellig met elkaar kunnen praten.

Wat voor liedjes speel je tijdens de receptie?

Lekker in het gehoor liggende nummers die vrijwel iedereen kent en die echt passen bij dit feestelijke moment. Denk aan liedjes van Jason Mraz, Amy Winehouse, Ed Sheeran, The Beatles enz. Als jullie benieuwd zijn naar het repertoire dan stuur ik jullie graag een Spotify lijstje op.

Boeken & Betaling:

Hoe kunnen we je boeken?

Via de mail kunnen jullie mij dit laten weten. Ik stuur vervolgens een overeenkomst die jullie getekend kunnen terugsturen. Hierbij zit dan ook meteen mijn algemene voorwaarden.

Maak je gebruik van een aanbetaling?

Ja daar maak ik gebruik van. Na het ondertekenen van de overeenkomst vraag ik kom een aanbetaling van € 200,-. Het overige bedrag wordt na de bruiloft gefactureerd.

Hoe lang kan je ons in optie houden?

Na het sturen van de overeenkomst houd ik jullie dag 10 dagen in optie. Mocht ik niks van jullie hebben vernomen dan wordt de dag automatisch weer beschikbaar voor andere bruidsparen.

Contact me hier of via kevin@weddingtunes.nl om me te boeken.