Bruiloft muziek Rotterdam

Gaan jullie trouwen in Rotterdam en zijn jullie nog op zoek naar een artiest of band? Dan ben je bij Wedding Tunes op het juiste adres. Wij verzorgen de muzikale invulling tijdens jullie bruiloft ceremonie, receptie of feest.

Wedding Tunes is gevestigd in het centrum van onze havenstad. Als echte Rotterdammers zijn we daarom bekend met vrijwel alle trouwlocaties in de buurt. En we hoeven ook helemaal niet van ver te komen wanneer jullie een keer met ons kennis willen maken.

Op zoek naar een
ceremonie zanger?
Klik hier

Ceremonie muziek in Rotterdam boeken

Willen jullie het ja-woord nog persoonlijker maken? Dan is live muziek natuurlijk een hele mooie toevoeging. Wedding Tunes biedt een bruiloft zanger aan die tijdens dit moment op gitaar akoestische versies speelt van de door jullie gekozen liedjes. Bijvoorbeeld bij de binnenkomst.

Voelen jullie meer voor intieme pianomuziek? Dan kan dat natuurlijk ook. Samen met een pianist komt onze bruiloft singer-songwriter dan een optreden verzorgen.

Receptie muziek boeken in Rotterdam

Na een mooie ceremonie moet er natuurlijk geproost worden. Jullie trouwen niet elke dag. Bij zo’n feestelijk moment is live achtergrondmuziek natuurlijk heel sfeervol. Wat dacht je van een singer-songwriter die samen met een percussionist komt spelen? Op cajon (je weet wel… zo’n houten kist) worden de hits van nu afgewisseld met vrolijke classics van toen.

Bruiloft muziek Rotterdam boeken?

Hebben jullie nog vragen of lijkt het jullie fijn een keer kennis te maken? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn erg benieuwd waar jullie aan zitten te denken en hoe wij jullie dag eventueel muzikaal kunnen invullen.