Bruiloft muziek Amsterdam

Gaan jullie binnenkort trouwen in Amsterdam en zoeken jullie nog een muzikale invulling voor tijdens het ja-woord? Dan zit je bij Wedding Tunes goed! Als bruiloft zanger zing ik tijdens de bruiloft ceremonie de door jullie gekozen liedjes in een akoestisch jasje.

De afgelopen 5 jaar heb ik regelmatig in onze mooie hoofdstad mogen spelen. Een van m’n allereerste ceremonies was zelfs in het West-Indisch huis in de Jordaan. Maar ik heb ook een keer in de Schellingwouderkerk gespeeld. Een romantisch kerkje vlakbij de Oranjesluizen in Amsterdam-Noord.

Meer info
ceremonie zanger
Klik hier
Bruiloft Muziek Amsterdam - Ceremonie & Receptie

Ceremonie muziek Amsterdam

Tijdens het ja-woord speel ik liedjes die jullie zelf hebben gekozen. Nummers waar jullie samen wat mee hebben en die jullie ceremonie nog persoonlijker maken. Zo kan ik tijdens een romantische binnenkomst dat liedje spelen wat echt jullie verhaal vertelt. Of tijdens het tekenen van de akte een nummer van jullie favoriete artiest.

Als bruiloft singer-songwriter treed ik meestal op met m’n akoestische gitaar. Maar ik kan natuurlijk ook samen met een pianist komen. Samen studeren we de liedjes in voor een onvergetelijke ceremonie.

Receptie muziek Amsterdam

Na een bijzondere ceremonie is het natuurlijk tijd om te proosten. Misschien doen jullie dat wel in een sfeervolle binnentuin in het hart van Amsterdam. Of natuurlijk in een historisch zaaltje. Hoe dan ook mag achtergrondmuziek tijdens dit feestelijke moment niet ontbreken.

Daarom speel ik solo of samen met een percussionist tijdens de receptie lekker in het gehoor liggende liedjes die vrijwel iedereen kent. Voor alle techniek wordt gezorgd en ook blijft de muziek qua volume op de achtergrond. Zo kunnen alle gasten heerlijk napraten over jullie geweldige ceremonie.

Bruiloft muziek Amsterdam boeken

Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie wat extra informatie over Wedding Tunes? Neem dan gerust contact met me op! Ik hoor graag waar jullie aan zitten te denken en wat ik eventueel muzikaal voor jullie kan betekenen.