"Wedding Tunes" bruiloft band

Jullie feest in de avond moet natuurlijk helemaal losgaan. Daar zal de “Wedding Tunes” band zeker voor zorgen! Onze bruiloft band bestaat uit 5 muzikale vrienden die elkaar op het conservatorium hebben leren kennen en het te gek vinden om jullie en alle gasten een onvergetelijke muzikale avond te bezorgen. Doordat alle nummers met veel energie en overgave worden gespeeld, blijft het optreden van het begin tot het eind een beleving. Daarnaast zet Kevin, de frontman van de band, tijdens de avond een sterke performance neer. Zo speelt hij leuk in op wat er op de dansvloer gebeurt en weet hij het publiek te vermaken. En hebben jullie nummers die jullie graag tijdens de avond willen horen, laat het ons weten.  We vinden het namelijk altijd leuk om nieuwe nummers in te studeren!

Van Superstition tot Uptown Funk!

We bouwen de avond op met relaxte covers die iedereen kent. Zo kan iedereen rustig inkomen. Maar wanneer jullie gasten langzaam in een dans stemming beginnen te raken zullen we het gaspedaal gaan indrukken. Dansbare classics worden afgewisseld met de hits van nu. Justin Timberlake, Anouk, Pharrell Williams… ze komen allemaal langs (niet echt natuurlijk… dat is super duur). Tot slot knallen we de avond uit met meezingers en rocky popsongs waar niemand op stil zal blijven staan. “Wedding Tunes ends the party with a BANG!”

Bruiloft band Pakket

  • 3 sets van 55 minuten
  • 5 mans formatie
  • 2 verzoeknummers
  • Geluidstechniek & Sfeerverlichting (max 250 man)
  • 1 technicus
  • Incl. reiskosten
  • Extra saxofonist (optioneel)

“Wat een te gekke band en ze voelen perfect aan waar de gasten van houden; rustige muziek om in te komen, meer swingend en knallend later op de avond. Echt een meerwaarde voor ons feest. ”

Bart & Caressa

“Ik weet zeker dat Kevin en z'n band met een frons onze verzoeknummers hebben bekeken, maar wat hebben ze dit op de avond zelf geweldig neergezet! ”

Nancy & Martijn

“Wij kijken erg tevreden terug op de samenwerking en in de toekomst sluiten we zeker niet uit dat we Kevin en de band nog een keer zullen boeken.”

Sander & Hester
Bruiloft band op maat

Specifieke wensen?

Is er een bepaald thema? Trouwen jullie in het buitenland, of hebben jullie een specifieke wens qua muziek? Neem gerust contact op. Wij helpen namelijk graag met wat mogelijk is.

Bruiloft Muziek Wensen